Contacts/Yhteystietot

Ying Xiong
Tel. +358 440915076
MSN: xiongying_song
@hotmail.com

Uutiset

11.6.2010HY Graduate of Marketing Ying is available to the job market now!Lue lisää »11.6.2010Finnish webpage is under construction.Lue lisää »

Olen valmistunut Helsingin Yliopistosta markkinoinnin maisterina. Minua innostaa relevantti työpaikka, jossa voin aloittaa urani

 

Kiinnostukseni kuuluvat markkinointi, projektinhallinnan ja koordinaatiota, asiakassuhde, ja yritysten sosiaalista vastuuta. Ihanteellinen sijainti olisi yrityksen kiinnostunut Kiinan markkinoista. Siellä yhdistelmä, eli minun kansainvälistä koulutusta ja kiinalaisen kulttuurin ja kielen tuntemista, voi parhaiten palvella yrityksen.

  

Miksi minut?

  • Nopea oppija: Tehtiin kaikki pakolliset ja valitut kurssit ensimmäisenä lukuvuona. Oppin myös nopeasti kaikki vaativat uudet analyysimenetelmät ja käytin onnistuneesti omassa tutkimuksessa. 
  • Ahkera ja erinomainen suorituskyky: Sain palkinnon 2007 Kansainvälisen Opintotuki, joka annettiin vain 15 parhaalle opiskelijaalle koko Helsingin Yliopistosta.  
  • Hyvä viestintä- ja kielitaito: Helsinki Times {Issue 44 (76)} valitsi minut haastatteluun mielipiteesta, miten Helsinki tulee hyvä kohde kansainväliseen koulutukseen. Osaan äidinkielenään kiinaa, erinomaista englantia, ja tyydyttävää suomea.
  • Hyvä esiintymistaidot: Minä valittiin edustajana antamaan esittely koulutuksesta Kiinassa, kun olin vaihdo-opiskelija Oulun Seudun Ammattikorkeakoulussa. Sain todistuksen Hyvä Esittely Omasta Oppilaitoksesta.
  • Aktiivinen ja innostunut oppimisesta: Olen kokenut erilaisia osa-aikatöitä kurssin jälkeen, kuten tulkki, markkinoinnin asiantuntija, projekti koordinaattori, kiinan kielen opettaja, tarjoilija, ja lapsenhoitaja. Kokeilin kaikkia näitä suurella intohimolla ja olen oppinut sopeutumaan itse nopeasti ja enemmän asiakaslähtöisesti.